We hadden een heel lange zomervakantie dit jaar – twee weken in Noord Frankrijk (Normandië) en twaalf dagen in Engeland. Bijna een maand weg!

Dit was de eerste keer dat de kinderen gekampeerd hadden en het was een heel groot succes, dus mijn man heeft visionen van meer kampeervakanties in de toekomst. En met onze eigen tent – deze keer hadden we er een gehuurd. In Normandië zijn heel veel dingen te doen en het was moeilijk te kiezen. Maar iedereen heeft een dagje uit gekozen – ik naar Honfleur; mijn man naar het tapijt van Bayeux; raket jongen naar een modelspoorweg; en sterrenhemel meisje naar een binnenspeelplaats (op een regenachtige dag!). En de andere dagen gingen we naar strand, zwembad of speeltuinen en het springkussen op de camping.

In Engeland hadden we een week met mijn schoonfamilie, en die was heel leuk – de vier neefjes en nichtjes speelden samen terwijl de volwassenen probeerden te ontspannen. De rest waren we een beetje druk met alle andere vrienden en familie maar het was leuk zo veel mensen te zien. En de twee bruiloften waren mooi – vier mensen zo blij dat het besmettelijk was!

De hele vakantie was goed – we hadden tijd voor elkaar als gezin, maar ook tijd met de familie, en we ontmoetten met oude vrienden. Wat is er meer nodig? Behalve een kleine beetje meer zon!

En nu zijn we terug naar school en alle gewone dingen.

Pin It on Pinterest

Share This